Olivia Garden borstel

Olivia Garden Borstel Finger Brush Combo Medium 

Olivia Garden Borstel Finger Brush Combo Medium is een anti-statische en geïoniseerde borstel met een combinatie van zwijnen en nylon haren. Deze borstel is goed voor het ontwarren en stylen van het haar, het super snel drogen en dagelijks borstelen. Het ergonomische handvat is licht en ideaal voor een ontspannen styling. De gebogen peddel met zachte balpunttips omhelst de hoofdhuid en de grote luchtgaten voorkomen dat het haar oververhit en uitgedroogd raken. Het verdeelpunt op het einde van het handvat is perfect om het haar te verdelen in secties.

Kenmerken product:
– Anti-statisch
– Ergonomisch handvat
– Combi van nylon en zwijnen haren
– Design omhelst de hoofdhuid
– Licht gewicht materiaal
– Geoptimaliseerde luchtstroom
– Verdeelpunt aan het handvat om secties te maken

De Olivia Garden Fingerbrush is te koop bij Kapsalon de Stylist.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *