Met een schone kern de lente in.

Bij Kapsalon de Stylist geloven we dat bouwen aan sterk haar alleen mogelijk is vanuit een schone kern. Dat klinkt logisch maar dat is het niet. 
Door het gebruik van allerlei verzorgings- en stylingsproducten, raken haren steeds meer verzadigd. Ze zitten vol met verzwarende stoffen. 
De glans verdwijnt en verzorgende ingrediënten kunnen niet langer doordringen in het haar om hun werk te doen. Ondertussen vormen ze, op hun beurt, weer nieuwe laagjes en nieuwe ballast voor het haar. 
Om die cirkel te doorbreken is er het Orchid Hair Rebuild Program. 
Een speciale behandeling voor in de salon om alle mogelijke residuen vooraf uit het haar te verwijderen en de haarstructuur te egaliseren. 
De perfecte basis voor sterk, glanzend en veerkrachtig haar.

Maak een afspraak voor de Orchid Hair Rebuild behandeling, dan ga jij met een schone kern de lente in.

Afspraak maken kan via:
Telefoonnummer  0344 606 551
WhatsApp +31(0)6 33 05 15 29

Kosten Rebuild behandeling:
Kort haar: € 28,95.
Lang haar: € 36,95.

Tonen is het nieuwe normaal

Tonen is het nieuwe normaal. Tonen is een lifestyle en jouw treatment voor 2023.
Weg met alkalische kleuringen al dit echt niet meer nodig is… Hoezo dan?

Omdat er zoveel meer kan met ammonia vrije kleuringen en milde kleuringen.

Hoe je dit kiest? Ik help je met het kiezen tijdens een advies gesprek in de kapsalon, helemaal kosteloos.

Nee, toners zijn niet alleen voor de blonde dames onder ons, het is voor iedereen die meer kleur, volume en glans in het haar leven wenst.

Afspraak maken kan via:
Telefoonnummer  0344 606 551
WhatsApp +31(0)6 33 05 15 29

Mannen permanent

De laatste weken krijg ik veel mannen in de kapsalon met de vraag naar krullen, ze willen een permanent. Helaas moet ik wel bekennen dat er nog een of ander taboe heerst bij de mannen. Dat is echt niet nodig, waarom zou een man niet mogen veranderen van haarstijl of mogen experimenteren? Bij Kapsalon De Stylist adviseer ik je graag wat nieuws.

Bij permanent moet je niet denken alleen denken aan kleine strakke krulletjes, tegenwoordig mag het wat losser en een grove krul zijn. Ideaal als je steil haar hebt en een mooie wilde krullenbos wilt, of als je juist wat meer controle en volume wil in je haar.

Tegenwoordig zijn er steeds meer mannen met krullen. Krullen zijn hot! De krullen geven een stoere maar tevens een zachte uitstraling. Je ziet mannen met lange lokken en krullen maar ook de ondercut met bovenop krullen.

Wat is permanent?
Permanent is een kappersbehandeling die ervoor zorgt dat je door middel van chemicaliën krullen krijgt. Door de chemicaliën verandert de natuurlijke structuur van het haar in een krul. Na de behandeling blijven de krullen min. 6 en max. 12 weken zitten.
Belangrijk is wel dat je de behandeling bij een kundige salon laat uitvoeren, anders kan je haar afbreken. Uiteraard is Kapsalon De Stylist gespecialiseerd in permanenten.

Op deze afbeelding zitten de permanent wikkels in het haar gedraaid.

Hoe gaat het in mijn werk?
Je maakt een afspraak bij mij in de kapsalon die gemiddeld 1,5 uur duurt. Eerst bepalen we samen de grootte van de krul en de vorm van het kapsel. Kleine krullen hebben ook meer permanentwikkels nodig dan grove krullen.

De haren worden in een permanent wikkel gerold. Hierover word de permanent vloeistof gegoten, permanent vloeistof opent de haarschubben. Het kan sterk ruiken omdat het een chemische behandeling is. Dit moet 20 minuten inwerken, daarna word de permanent vloeistof zorgvuldig uitgespoeld bij de wasbak.
Daarna word de neutralisator toegevoegd aan het haar, deze vloeistof sluit de haarschubben en zorgt ervoor dar het haar de krul van de wikkel aanneemt ook deze moet even intrekken.
Dan worden voorzichtig de permanent wikkels eruit gehaald en weer de neutralisatie toegepast om alles te verzegelen, daarna wordt het haar voorzichtig gewassen, geknipt en naar jouw wens gestyled.

Wil jij ook een krullenbol?
Plan vandaag nog je afspraak in bij Kapsalon De Stylist.

Leuke aanbieding voor jouw:
Heren permanent incl. knippen en stylen € 65,00 euro.

Voor de permanent.
mannen permanent
Na de permanent behandeling.

Product van de maand

Kapsalon de Stylist introduceert vanaf januari 2023 iets nieuws, namelijk het product van de maand. Iedere maand licht ik hier een specifiek product uit op social media, hier worden allerlei tips and tricks verteld over het product.

Deze maand januari de ‘YS Ocean Spray’.
Creëer een zorgeloze strandlook voor een onweerstaanbare uitstraling.
Spray op droog haar dicht bij de haaraanzet, daarna met de vingers modelleren en aan de lucht laten drogen. Voor een extra ruige textuur föhnen na modelleren.
Bevat hittebescherming.

Prijs: € 12,20

ocean spray

2022

2022 bestond voor mij uit 50 weken mooi haar maken.

500 meer kleuringen dan vorig jaar en zoveel meer blije en nieuwe gezichten. Ik ben voor elk bezoek ontzettend dankbaar. 

Een enkel bezoek of een 4, 5 of 6 wekelijks bezoek aan de kapsalon in 2022.

Gewoon een beetje haar knippen is meer dan dat, het is een transformatie naar een nieuwe jij, een nieuwe fase of misschien wel een start van iets heel moois.

Super tof dat jij mij het vertrouwen geeft in dit stukje jij zijn, dankjewel daarvoor.

10 januari ga ik weer fris van start.
Tot ziens in 2023.

Kerst 2022

Eindelijk na 2 jaar weer mooie kerst kapsels maken.
De agenda loopt alweer aardig vol. De zaterdagen zitten al bijna vol geboekt tot einde van het jaar, daar ben ik natuurlijk mega blij mee en ontzettend dankbaar voor.
De dinsdagen, woensdag, donderdag en vrijdagen heb ik nog wel wat plekjes. Dus heb jij nog geen afspraak voor de kerst ingepland? Bel of stuur een app op een moment wanneer het jouw uitkomt. Ik wil natuurlijk niemand teleurstellen.
Tussen kerst en oud & nieuw is de kapsalon ook gewoon geopend.


Arti Shades

Sensational shades van Artistique. De perfecte glossing. 
Arti Shades Gloss Colors van Artistique zorgen voor prachtige glans, natuurlijke schakeringen en sensationele kleurresultaten. Ideaal voor alle trending technieken zoals babylights, color melting en balayage.

Gebruik jij de hydrator spray?

Haren wassen, sommige mensen wassen dagelijks hun haar, andere om de dag of wekelijks. Een beetje shampoo, lekker je haar wassen en daarna nog een beetje conditioner in de punten. We denken er heel makkelijk over, maar zo is het dus niet. Want we vergeten het belangrijkste: de hydrator spray. Waarom is de hydrator spray zo belangrijk, dat leg ik hieronder uit.

Het water (plaatselijk verschillend) heeft een ph waarde, jouw haar en de shampoo waarmee je haar wast heeft ook een ph waarde.
Ph waarde water: gemiddeld 9 ( plaatselijk verschillend )
Ph waarde shampoo: Orchid shampoo 5,7
Ph waarde conditioner: Orchid conditioner 3.0
Ph waarde haar: Tussen 3,5 en 4,5
Ph waarde hydrator spray 4,0

Wat is een hydrator spray?
Een hydraterende spray voor veerkracht en glans. Ontwart en verbetert de doorkambaarheid. Geschikt voor dagelijks gebruik.

Waarom is de hydrator spray zo belangrijk?
De hydrator spray is een product wat het haar sluit, dit zorgt ervoor dat jouw haarschubben optimaal kunnen sluiten en dus jouw haar beschermd voor invloeden van buiten af.

Gebruiksaanwijzing:
Voldoende hydrator op het handdoek droog haar sprayen en met de kan om borstel verdelen. Niet uitspoelen.

De Orchid hydrator spray kost € 13,95.
De Hydrator spray is te krijgen in: Color, Balance, Repair, Curl en fine Hair.