Bruidsarrangementen

De Stylist in bruidskapsels
Tijdens de mooiste dag van je leven wil je er op je mooist uit zien. Niet alleen een mooie trouwjurk gaat op deze dag een glimlach op je gezicht toveren, maar ook je bruidskapsel maakt het totaalplaatje af. Natuurlijk is de bruidegom bij mij ook in goede handen.

Proefsessie
De uitgebreide proefsessie voor je bruidskapsel wordt verzorgd in de kapsalon. Tijdens een proefsessie neem ik graag de tijd om samen met jou, jouw wensen door te nemen. Natuurlijk moet een bruidskapsel passen bij jouw haarstyle en gezichtsvorm.
Ik wil graag dat jij je de allermooiste bruid voelt. Vertel mij wat voor soort jurk en welke sieraden je gaat dragen. Heb je haaraccessoires die je graag wilt dragen? Neem deze dan mee zodat we samen kunnen kijken hoe we dat kunnen combineren.

De trouwdag
Ik kan je bruidskapsel verzorgen in de kapsalon of op locatie. Tevens is het mogelijk om bruidsmeisjes en of andere familie/ vrienden te voorzien van een feestkapsel.

De touch up
Wil je op de dag voor het feest nog even bijgewerkt worden? Dan kom ik op locatie jouw bruidskapsel nog even een ‘touch up’ geven.
Draag je een sluier en wil je deze ’s avonds tijdens het feest af, dan is een touch up aan te raden.

Tarieven 2024
Bruidskapsel inclusief proefsessie: € 190,-
Losse proefsessie: € 99,-
Touch up: € 99,-

Bruidsmeisjes (tot 12 jaar): € 35,-
Daggast: € 45,-
Km vergoeding per km: € 0,50

Boeken of vragen:
Telefoonnummer  0344 606 551
WhatsApp +31(0)6 33 05 15 29